Vodič: Kako namestiti Winamp na vaš računalnik?

1. Korak

Najprej si naložite namestitvene datoteke programa Winamp na računalnik. To lahko storite na Winamp spletni strani. Pritisnite gumb "Download Winamp - Free" in naložite program na računalnik.V našem primeru v obrazec nismo vnesli našega e-mail naslova in nismo označili gumba za prejemanje Winamp obvestil, saj tega ne potrebujemo. Vsekakor se odločite sami, vendar morate vedeti da vnos e-maila ni pogoj za namestitev programa.

2. Korak

Poiščite naloženo datoteko tam kamor ste jo shranili. Potem zaženite to namestitveno Winamp datoteko. Najprej boste morali potrditi, da se strinjate s pogoji poslovanja in pritisniti "next".

3. Korak

Izberite lokacijo namestitve programa Winamp, ponavadi je to mapa kjer imate shranjene tudi druge programe, lahko pa ga naložite v poljubno mapo, le zapomnite si njeno lokacijo in ime, da boste program lahko kasneje našli.

4. Korak

Izberite kakšen način namestitve želite "Full" pomeni namestitev vseh funkcij in dodatkov Winampa, kar je tudi priporočeno. "Standard" pa je osnovna namestitev z osnovnimi winamp funkcijami."Lite" je namestitev, ki ima manj funkcij in zavzame manj prostora na računalniku. "Custom" je namestitev, ki jo priredite po vaši želji in sami izberete komponente, ki jih želite namestiti. Ko ste izbrali obliko namestitve prisinite gumb "Next".

5. Korak

Izberite dodatke, ki jih želite namestiti poleg winampa. Priporočamo, da odkljukate spodnja dva, ker ju najverjetneje ne boste potrebovali. Za shoutcast internetni radio je najbolj pomemben dodatek Winamp Toolbar. Ko izberete željene dodatke pritisnite gumb "Install" in namestitev se bo začela.

6. Korak

Označite polje za takojšnji zagon Winampa in pritisnite gumb "Finish". Winamp se bo zagnal in lahko ga začnete uporabljati.
Namestitev je zaključena. Winamp je sedaj na vašem računalniku in pripravljen za uporabo. Če bi radi poslušali glasbo in radijske postaje na internetu si oglejte seznam internetnih radijskih postaj in prisluhnite vaši najljubši.
domov
streaming ponudba
naroci
Clanki in Vodici
cenik
podjetje
kontakt