Kako narediti internetni radio?

Preden začnemo z internetnim radiem se je treba vprašati kakšen je naš cilj in namen ustanovitve svojega internetnega radia.

Bo to radio z le nekaj poslušalci in na voljo le nekaj ur na dan? Ali pa bo to samostojni internetni radio za širši krog poslušalcev, ki lahko služi kot podporni internetni radio za spletno stran ali samostojni radio z možnostjo zaslužka. Če vas zanima slednja oblika internetnega radia potem si oglejte pregled ponudbe za internet streaming radio.

Z najemom streaming storitev lahko enostavno postanete DJ, urednik, reporter, radijski voditelj ali lastnik internetnega radia in brez skrbi nemudoma začnete oddajati signal v svet. Ne ukvarjajte se več z vprašanjem kako narediti svoj internetni radio in si zagotovite svoj internet radio streaming paket. Cene se začnejo že pri 5€ zato so primerne tako za začetnike v spletnem medijskem svetu, ki potrebujejo majhno radijsko postajo in za tiste, ki želijo nadgraditi in izboljšati obstoječe radijske streaming postaje.

Ob najemu radio streaming paketa pa lahko hitro naredite svoj internetni radio saj lahko pozabite na tehnične probleme in se takoj začnete ukvarjati z vsebinskim in oblikovnim področjem internetnega radia.

Če pa želite le spletni radio za predvajanje glasbe svojim prijateljem ali sorodnikov in vas zanima kako narediti svoj internetni radio bomo napisali nekaj osnovnih napotkov za začetek svojega internetnega radia.
domov
streaming ponudba
naroci
Clanki in Vodici
cenik
podjetje
kontakt