Kako narediti dober zvočni (audio) posnetek za spletno stran?

Za dober zvočni posnetek, ki bo pritegnil obiskovalce in izboljšal vašo spletno stran morate slediti naslednjim korakom.

1. Zvok mora biti normalne glasnosti, tako da poslušalcev ne zmoti njegova glasnost, hkrati pa ne sme biti prepotiho, saj bi tako odvrnil poslušalce. Vsekakor je normalna glasnost zvočnega posnetka prava odločitev, saj ima poslušalec možnost povečati / zmanjšati glasnost na svojem računalniku.

2. Zvočni posnetek mora biti kratek in jedrnat. Ne zapravljajte časa po nepotrebnem in se le na kratko predstavite, predstavite spletno stran, povejte bistvo, usmerite stranke do izdelkov in ne dodajajte nepotrebnih informacij.

3. Obiskovalci strani morajo imeti nadzor nad predvajanjem zvoka in zelo moteče je, če obiskovalec vstopi na spletno stran in se zvok začne predvajati samodejno. Priporočljivo je, da se zvočno sporočilo ob vstopu na spletno stran ne predvaja samodejno, saj to lahko odvrne mnogo obiskovalcev, zato jim raje omogočite, da sami pritisnejo gumb za predvajanje in tako samo odločajo o tem kaj in kdaj bodo poslušali posnetek. Presenečeni boste kako veliko se jih bo odločilo za predvajanje predstavitve, ko jih boste k temu povabili.

4. Pri predvajanju zvoka je ključno, da obiskovalcu ponudite več možnosti: predvajanje posnetka (play), zaustavitev (pause) in prenehane predvajanja (stop). Te možnosti so pomembne, ker obiskovalec velikokrat nima časa ali želje, da bi poslušal celotno sporočilo. Včasih pa mora zato ker je kaj izpustil ali preslišal isti zvočni posnetek poslušati še enkrat. Zato prepustite obiskovalcem nadzor nad predvajanjem posnetka in jim omogočite začetek, zaustavitev in prenehanje predvajanja.

Ko ste zvočni posnetek za spletno stran dokončali in ustreza vsem zgoraj omenjenim pogojem, vam ostane le še zagotovitev nemotenega predvajanja audio streaminga na vaši spletni strani, zato si oglejte ugodno ponudbo audio streaming storitev in obiskovalcem ponudite bolj prijazno spletno stran.
domov
streaming ponudba
naroci
Clanki in Vodici
cenik
podjetje
kontakt