Kako uporabiti zvok na spletni strani?

Obstaja mnogo načinov uporabe streaming zvoka na vaši spletni strani, ki vam lahko pomagajo pri pridobivanju novih obiskovalcev strani, novih strank, naročnikov in vam lahko pomagajo povečati dobiček.
Zvočni posnetki so poleg internetnega radia najboljši audio streaming način za izboljšanje vaše spletne strani.

Streaming audio lahko na vaši spletni strani uporabite za:

Pozdravna sporočila
Osebna predstavitev, predstavitev spletne strani, predstavitev vašega podjetja ali predstavitev vaših izdelkov v zvočni obliki, lahko pritegne stranke, poveča ugled vašega podjetja in utrdi zaupanje med vami in vašimi strankami.

Kratki nasveti
Obiskovalcem na kratko predstavite nasvete za uporabo izdelkov ali orodij spletne strani ter tako izboljšajte njihovo uporabniško izkušnjo. Več kot 70% strank bo poslušalo nasvet saj se zavedajo, da jim bo ta prihranil čas pri uporabi strani ali pri nakupovanju izdelka.

Zahvalna sporočila
Zvočna zahvala v e-poštnem sporočilu ali ob potrditvi naročila je zelo dober način, da se približate strankam in se jim osebno zahvalite za nakup. Takšno sporočilo bo pomagalo povečati zvestobo vaših strank in izboljšalo možnost ponovnega nakupa.

Navodila
Omogočite uporabnikom učinkovito in preprosto uporabo (obisk) vaše spletne strani in jim predstavite kratka navodila in možnosti njene uporabe. Na mnogo spletnih straneh je obrazec za registracijo, naročilo ali plačilo izdelka. Pri teh straneh obstaja verjetnost, da bodo potencialne stranke odvrnile, zato je priporočljivo dodati zvočni nasvet, ki stranko vodi v procesu izpolnjevanja obrazca.

Usmerjanje obiskovalcev
Z zvočnim posnetkom na vstopni strani lahko obiskovalcem enostavno in hitro razložimo kje na spletni strani se kaj nahaja in jih usmerimo do pomebnih delov strani (npr.: do novega izdelka).

Morda pa vas zanima tudi kakšne so prednosti uporabe zvoka na spletni strani?
domov
streaming ponudba
naroci
Clanki in Vodici
cenik
podjetje
kontakt