Naredi svoj internetni radio?

Želiš postati voditelj, reporter, urednik, DJ, glasbenik ali lastnik spletnega radia? Ne odlašaj, naredi svoj internetni radio in se pridruži svetovni spletni radijski skupnosti. Današnja tehnologija je zmanjšala stroške spletnega oddajanja in radio približala širšemu krogu ljudi, zato lahko skoraj vsak začne oddajati signal v svet.

Obstaja več načinov streaminga (internetnega predvajanja) in katerega boš izbral je odvisno od tvojih ciljev in namenov. Če nameravaš narediti radijsko postajo na spletu, ki bo delovala z namenom profita boš izbrali drug pristop streaminga kot pa nekdo, ki želi narediti svoj internetni radio za osebno uporabo in predvajanje glasbe svojim prijateljem.

Najlažji in najboljši način za vzpostavitev internetnega radia je najem streaming storitev, kjer lahko za nizke cene najamete spletno postajo in začete oddajati signal v svet. Za začetnike je priporočljiva majhna postaja z 10-20 poslušalci saj to zagotavlja nizke začetne stroške in lažje upravljanje saj ne potrebujete dodatnih tehnoloških znanj. Ta izbira je priporočljiva za vse, ki nameravajo narediti kvalitetni internetni radio, ki bo deloval dlje kot le nekaj ur, dni ali tednov.
Vas zanima kakšna je streaming ponudba za internetni radio?

Druga rešitev je vzpostavitev internetnega radia iz svojega računalnika, za kar je potrebno več tehnološkega znanja in dragocenega časa. Pri takšni radijski postaji sami težje zagotovite nemoteno in neprekinjeno oddajanje in delovanje internetnega radia, zato je takšen način je primeren za majhne radie z manj poslušalci in bolj za osebno uporabo. Vas zanima kako narediti internetni radio?
domov
streaming ponudba
naroci
Clanki in Vodici
cenik
podjetje
kontakt